STIMAȚI SĂTMĂRENI!

Satu Mare trăiește cea mai intensă perioadă de dezvoltare, multe probleme s-au rezolvat printr-o bună administrare a municipiului, asigurată de echipa UDMR. Dezvoltarea nu presupune doar un bun management, este și meritul dumneavoastră, al tuturor cetățenilor. Infrastructura rutieră, atragerea fondurilor europene, lansarea unor proiecte de anvergură, zonele verzi au fost prioritățile ultimilor 4 ani. Nu există domeniu care, din 2016 până în 2020 să nu se fi dezvoltat.

Am pus orașul în mișcare: investițiile publice și private au adus un suflu nou, Satu Mare capătă o nouă înfăţişare de la o zi la alta. Am recuperat o mare parte din restanțele pe care orașul le avea, comparativ cu orașele învecinate: Satu Mare se dezvoltă și este din ce în ce mai atractiv. 

Suntem singurii care am înregistrat rezultate, avem soluții și viziune pentru viitorul orașului nostru. Peste patru ani Satu Mare trebuie să devină un oraș în care te simți acasă, un oraș în care cei care au plecat peste granițe în căutarea unui trai mai bun să își dorească se întoarcă acasă. 

Dorim să vă prezentăm, pe această pagină, principalele rezultate obținute în acest mandat precum și planul nostru de dezvoltare al orașului. 

REZULTATE 2016-2020

Vă prezentăm rezultatele obținute între 2016-2020, acestea vorbesc de la sine. Am muncit onest, suntem o echipă unită, avem experiență, soluții și viziune pentru viitor. Pentru dezvoltarea și prosperitatea comunității noastre este nevoie să existe o stare de calm la nivelul societății, înțelegere între comunitățile etnice și confesionale. În mandatul care se încheie am urmărit să respect principiul ca fiecare sătmărean, indiferent de etnia sau confesiunea sa, să se simtă bine în orașul nostru. Aceasta va fi prioritatea noastră și în viitor.

DEZVOLTARE 2020-2024

Planul de dezvoltare al orașului 2020-2024

Perioada 2016-2020 a fost un mandat de recuperare a timpului pierdut în perioada 2012-2016 și de creare a unor proiecte noi care să ducă la o dezvoltare a orașului. În următorii 4 ani ne propunem să creștem proiectele pe care le-am început, să le vedem în faza de construcție, astfel încât orașul să cunoască cu adevărat o dezvoltare  spectaculoasă. 

Știri